Loading

Handige MantelzorgNL app voor mantelzorgers

  • Gepubliceerd: 26 juni 2020, bron: MantelzorgNL, logo: MantelzorgNL

MantelzorgNL en Menzis hebben samen een nieuwe app ontwikkeld. Met deze app hebben mantelzorgers alle actuele informatie van MantelzorgNL altijd direct bij de hand.

De app

Met welke corona-maatregelen moet ik rekening houden? Waar kan ik terecht met juridische vragen? Wat is er financieel geregeld? Hoe combineer ik werk en mantelzorg? Wat moet ik doen als ik het even niet meer zie zitten?

Voor deze vragen en meer kunnen mantelzorgers vanaf nu terecht op de nieuwe app van MantelzorgNL. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met Menzis Zorgkantoor. Met de app kunnen mantelzorgers snel en eenvoudig een antwoord op hun vragen vinden. Ook zorgt de app ervoor dat ze op de hoogte blijven van relevant nieuws.

Vindt u geen antwoord op uw vraag? Voor aanvullende informatie of een luisterend oor is een druk op de knop voldoende om in contact te komen met de Mantelzorglijn. Via de telefoon, whatsApp, of de mail.

En meer……

Maar er is nog meer op komst. Op dit moment werken MantelzorgNL en Menzis aan het opzetten van een community binnen de app. Deze functie maakt het straks mogelijk dat mantelzorgers in contact kunnen komen met mede-mantelzorgers. Zo kunnen mantelzorgers ervaringen uitwisselen, kennis opdoen of gewoon hun verhaal kwijt. Als alles volgens plan verloopt, komt deze community functie in het najaar beschikbaar.

Downloaden

De app is downloaden in de Google Playstore (Android) en App Store (iPhone).